İçeriğe geç
Anasayfa » District 53 Hopes To Attract More Developers, Builders And Players Following Minecraft’s Policy Changes

District 53 Hopes To Attract More Developers, Builders And Players Following Minecraft’s Policy Changes

    District 53 Hopes To Attract More Developers, Builders And Players Following Minecraft’s Policy Changes

    Herkes Minecraft’ın tüm zamanların en popüler ve başarılı oyunlarından biri olduğu konusunda hemfikirdir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Aslında bu, Markus ‘Notch’ Persson’un Java programlama dilinde yarattığı bir sandbox video oyunudur.

    Minecraft’ta ‘Yaratıcı’ ve ‘Hayatta Kalma’ olmak üzere iki ana oyun modu vardır. Oyuncular yeni bir dünyaya bırakılır ve kendilerine sunulan kaynakları barınak inşa etmek, yiyecek ve su gibi önemli kaynakları temin etmek ve içinde yaşamak istedikleri evreni inşa etmelerine yardımcı olacak araçlar yapmak için kullanmaya zorlanırlar.

    Bir bakıma Minecraft, bir metaverse’nin ne olabileceğine dair erken bir örnek sağladı ve bu tam olarak Minecraft odaklı bir oyunun SXP blok zincirinde yayınlanmasına ve District 53 ‘ün oluşumuna yol açtı.

    Solar’ın tarihi ve Minecraft’ın DeFi ile ilişkisi

    Ne yazık ki, Minecraft’ın politikasındaki en son güncelleme, blok zinciri, kripto veya NFT’leri desteklemeyeceklerini kesin olarak belirtiyor. Minecraft politikasından etkilenenler, bu nedenle yaratıcı çalışmaları için Minecraft odaklı alternatif platformlar aramak zorunda kalacaklar ve burası District 53 ‘ün devreye girdiği yer.

    Daha önce de belirtildiği gibi Solar, gerçek bir yönetişim ekosistemi yaratmayı amaçlayan bir blok zinciridir. Daha büyük bir ekosistemin parçası haline geldikçe, blok zincirleri sonunda kurumsal düzeyde uygulamalara yardımcı olmak için çok çeşitli özellikler ve hizmetler sunacaktır. bu nedenle tamamen topluluk temelli bir göreve odaklanmıştır, kullanıcıları kendi yönetişim sistemlerine katılmaya veya hatta bir delege, seçmen olarak veya meta veri deposunda yer alarak platformlarına katkıda bulunmaya davet eder.

    O zamandan beri ekip, müşterilerin yakında büyük bir metaverse olacak şeye katılmaları için Minecraft’a benzer bir “blockcraft” uygulaması yayınladı. uygulanabilir ve yenilikçi bir metaverse yaratmaya yönelik ilerlemesini sürdürmeyi umuyor.

    District 53 ‘ü Anlamak

    District 53, voksel tabanlı bir sanal masaüstü ve mobil metaverse oyunudur. SXP blok zincirini ve Minetest kod tabanını kullanan benzersiz özelliklere sahiptir. District 53 ile gelecek planları, kullanıcıların dijital gayrimenkul satın alabilmelerini, inşaat işçileri işe alabilmelerini veya hayallerindeki evi yaratmak için kendi becerilerini kullanmalarını, her türlü heyecan verici görev ve görevde onlara katılarak diğer oyuncularla etkileşime geçmelerini, yeraltına inip maden çıkarmalarını içeriyor. piyasadaki diğer oyunculara satmak için nadir bloklar ve çok daha fazlası.

    District 53 söz konusu olduğunda, kullanıcılar gerçekten yalnızca kendi hayal güçleriyle sınırlı olacaktır. Son olarak, District 53 şu anda beta aşamasında olmasına rağmen, kullanıcılar resmi lansmandan önce kullanıcı deneyimi hakkında önemli geri bildirimler sağlayabilecek canlı test aşamasına katılmaya teşvik ediliyor.

    District 53 ‘ü Benzersiz Yapan Nedir?

    Kullanıcılar District 53 yakından baktıklarında, Decentraland ve The Sandbox gibi yerleşik metaverse projelerinden birçok üretken yönün, örneğin bir açık artırma formatı aracılığıyla arazi satın alma seçeneği gibi tamamen entegre olacağını fark edecekler. Satın alındığında, arazi, değiştirilemez bir jeton olarak kullanıcının cüzdan adresine teslim edilecektir. Kullanıcıların aynı zamanda bir NFT olarak aynı cüzdan adresini kullanarak District 53 oyununa girmelerine izin verilecek, böylece bu varlıkları oluşturmanın yanı sıra değiştirmeye de yardımcı olacak. Ayrıca, bu arazi, satmaya karar verene kadar sahibinin kontrolünde olacaktır. Sonunda, projenin gelecek planlarının bir parçası olarak Solar NFT pazarında satışlar gerçekleşecek ve satıcı tüm gelirleri alacak.

    Ek olarak, kullanıcılar oyun içi arazi etkinliğinden çok daha fazlasının keyfini çıkarabilecekler. SXP kazanma fırsatı olarak mini oyunları da içeren çeşitli oyun içi işlemlere katılmalarına izin verilecek. Son olarak, District 53 aynı zamanda işletmelere hitap edecek şekilde geliştirilmekte ve böylece markalara, şirketlere, firmalara ve geliştiricilere ana meydanda diğer ürün veya hizmetlerle birlikte kendi tekliflerinin reklamını yapmaları için gelecekteki fırsatlar sunmaktadır. Bu aynı zamanda kullanıcıların oyuna girebilecekleri konumdur.

    Geleceğe Bakmak

    Sonuçta, metaverse kavramı yakın zamanda ortadan kalkmayacak, aslında tam tersi. Samsung, JPMorgan ve Emirates gibi büyük şirketlerin hepsi kendi metaverzilerini inşa ederken, şimdi bu gelişen sektöre girmenin zamanı geldi.

    Bununla birlikte, District 53 ‘ün gerçekten sunabileceği çok şey var gibi görünüyor ve potansiyel bir ortaklık veya işbirliğine ulaşmak isteyen herkes bunu boş zamanlarında yapabilir. Daha fazla bilgi için, resmi Discord ve Telegram kanallarıyla birlikte District 53 ‘ün açık beta sitesini kontrol ettiğinizden emin olun.

    ____

    Kaynak : https://thecoinrise.com/district-53-hopes-to-attract-more-developers-builders-and-players-following-minecrafts-policy-changes/