İçeriğe geç
Anasayfa » Solar Network to launch Go English Scholarship Program

Solar Network to launch Go English Scholarship Program

    Solar Network to launch Go English Scholarship Program

    Sevgili Solar Topluluğu ve Delegeler,

    Benim adım Jeffrey Tiefenthaler (Tief). Solar Network’ün Kıdemli Marka Elçisiyim. Yerel parasının SXP olduğu, topluluk odaklı merkezi olmayan bir blok zinciri projesiyiz.
    Solar’ın Latin Amerika’da büyümesi için büyük bir fırsat var ve bunun için yardımınıza ihtiyacımız var! Sonora, Meksika’da özel bir İngilizce okulu olan, Go English’in müdürü Francisco Hernandez ile çalışıyoruz. Bu okul 2007’de kuruldu ve son 15 yıldır Sonora eyaletinde genişleyen saygın bir işletme oldu, Sonora’da beş şubesi vardır ve her yıl binlerce öğrenci İngilizce öğrenmek için bu okula kaydolur.
    Bugünkü büyük duyuru ise Go English’in burs fonu ödemesi için SXP’yi kabul etmesidir. Eğitim ve kripto para biriminin birleşimi, topluluğumuzu inşa edecek ve büyümemize yardımcı olacak güçlü bir etkendir. Onları bu alandaki ilk ortağımız olarak görmekten çok heyecanlıyız ama bunu yapabilmek için desteğinize ihtiyacımız var.
    Solar Network’ü Go English Burs Programına sponsor olmasını ve Meksika’nın Sonora eyaletinde yetersiz hizmet alan insanlara yardım etmesini öneriyoruz. Burs alanların her biri 6 ay ücretsiz İngilizce dersi alacak. 6 aylık öğrenim ücreti, öğrenci başına yaklaşık 18.000 Meksika Pesosu’dur (900 USD). Bu burs programının finansmanı SXP ile alınacak ve ödenecektir. Uzun vadeli hedef ise 53 burs vermektir.
    Bu hedefe ulaşma arzusu, Solar Network’e olan bağlılığımızın yerine geçemez, bu nedenle, hedeflerimizi destekleyecek paramız olana kadar burs vermeyeceğiz. Bundan dolayı, bu teklifi 3 farklı aşamaya bölerek mil taşları oluşturduk.

    Aşama 1:

    ⦁ Başlangıçta 5 burs ödemesi için yeterli SXP’ye ihtiyacımız var.
    ⦁ 11.250 SXP (Mevcut oranda SXP/USD = 0.40).
    ⦁ SMaaJEGM5sqeURjk7aMhwymwo5FFr4BjD8 bağışlar için açılmış özel cüzdan adresidir.
    ⦁ Bu yeni bir cüzdandır (hiç bir zaman SXP gönderilmemiş veya alınmamıştır).
    ⦁ Sorularınız varsa veya bağış yapmak isterseniz lütfen bana DM veya e-mail ([email protected]) gönderiniz.

    Aşama 2:

    Francisco ve ben, 5 bursu desteklemek için bağış aldığımızda burs programını kamuya duyurmak için medyada yer alacağız. Duyuru yerel ve bölgesel basında yer alacak. Televizyon, radyo ve sosyal medya üzerinden yayınlanacak. Aşağıdakileri içeren amaç ve hedeflerimizi açıklayacağız:
    ○ 53 bursa sponsor olmak.
    ○ Sınıfları kripto, blok zincir ve metaverse üzerinde ağırlamak.
    ○ District 53 metaverse tabanında Go English’i başlatmak.
    ● 2. Aşamadaki hedef, Burs Programına bağışlarla ödenen 25 bursu karşılamak için yeterli SXP almaktır. Bursları sadece bağış yoluyla fon sağlandıkça vereceğiz.
    ● Burs Programı ile ilgili genel duyurular, Solar Network ve District 53’ün ayrıcalıklı sponsorlar olduğu ve Go English’in SXP ile ödemeyi kabul ettiğine dair beyanları içerecektir. İnsanlara kelimenin tam anlamıyla SXP’nin topluluk odaklı bir coin olduğunu gösteriyoruz! Bu büyük bir olay nedeni ise 15 yıldır kurulu olan bir şirket kriptoyu kabul ediyor.
    ● Kamu duyurusunda, Go English’in, öğrencilere sanal bir ortamda İngilizce öğrenebilecekleri bir metaverse tabanı olan District 53’ü test ettiğine dair ifadeleri de içerecektir.
    ● Burs almak isteyen öğrenciler Go English’e başvuruda bulunmalıdır.
    ● Başvuru, bursu neden istediklerini ve eğitim düzeyi, okul, aile geliri ve notları gibi yardımcı olabilecek her türlü bilgiyi paylaşan kayıtlı bir beyanı (tercihen video kayıt) içerecektir. Bu, gerçekten kararlı olan ve İngilizce öğrenmesi gereken öğrencileri bulmamıza yardım edecektir.
    ● Bu başvuruları incelemek ve burs kazananları seçmek için bir jüri heyeti oluşturacağız.
    ● Ayrıca, başvuruların gözden geçirilmesine yardımcı olacak ve burs kazananları ödüllendirecek bir jüri üyesi olarak katılacağım.
    ● Francisco’yla röportaj yapmak ve burs kazananlarla tanışmak için Sonora, Meksika’ya gideceğim.
    ● Buna ek olarak, Go English sınıflarını (gerçek ve sanal) kripto ve blok zincir üzerine derslikler açacaktır. Bu dersliklerde Solar Network ve District 53’ün faydalarını öğrencilerle paylaşacağım.

    Aşama 3:

    ● 25 burs verildiğinde, öğrencilere yalnızca District 53’de kullanılmak üzere %5’lik bir ödenek ayrılacaktır ve seyahat masrafları, muhtemel personel, pazarlama, yiyecek, idari masraflar ve diğer giderler gibi kalan harcamalar için kullanılmak üzere %3’lük bir ödenek ayrılacaktır.
    ● 53 öğrenciye burs verdiğimizde, bu büyük başarıyı onurlandırmak için büyük bir kutlama yapacağız.
    ● Bu, Go English Burs Programının sonuçlarını paylaşmak için başka bir yerel medya kampanyasını içerecek, ancak burada bitmesi gerekmiyor.
    ● Uzun vadeli hedef, Go English’i öğrencilerin SXP ile ödenen sanal İngilizce dersleri alabilecekleri District 53’e tam olarak entegre etmektir. Solar Topluluğunun ve Delegelerinin devam etmesi durumunda, bu programa sponsor olmaya devam etmeye de karar verebiliriz.

    Lütfen bu hedefe ulaşmamıza yardım edin!

    Aşağıdaki dağılım, mevcut SXP fiyatına (.40 SXP/USD) dayanmaktadır. Meksika Pezosu ile uyumlu bir maliyet oranı sağlayacağız, bu nedenle aşağıdaki rakamlar SXP’deki fiyat dalgalanmalarına bağlı olarak değişecektir.

    Bunun Solar’ın Latin Amerika’da varlığını geliştirmesine ve Meksika’daki topluluğu büyütmesine yardımcı olmak için önemli bir ilk adım olduğuna inanıyoruz. Go English Burs Programı, doğru yönde atılmış bir adımdır çünkü Solar’ın bu 5 Ekim’de Meksika’nın Nuevo León kentindeki Blockchain Land konferansından önce ün ve güvenilirlik kazanmasına yardımcı olacaktır.
    Bu program, hedefimize ulaşana kadar açık kalacaktır. Bu burs programının ne zaman kapanacağı konusunda herhangi bir zaman dilimi veya son tarih yoktur.

    Go English hakkında daha fazla bilgi için:

    Hermosillo, yaklaşık 1 milyon nüfuslu Meksika’nın Sonora eyaletinin başkentidir. Hermosillo’da, biri Guaymas’ta ve biri Nogales’te bulunan üç okul vardır.

    Facebook:⦁ https://www.facebook.com/goenglishofficial/
    ⦁ Instagram:⦁ https://www.instagram.com/goenglishofficial/
    ⦁ YouTube:⦁
    https://www.youtube.com/watch?v=yDXPHtueC5c
    Bunu okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    Tief | Solar Network Kıdemli Marka Elçisi | Twitter @Jeffreytief