İçeriğe geç
Anasayfa » How can I benefit from donations in Solar Network?

How can I benefit from donations in Solar Network?

    How can I benefit from donations in Solar Network?

    SXP’nin arkasında gerçekten büyüleyici bir hikaye var, çünkü büyük bir sermaye ile kripto kurulurken projeleri değiştiren bir varlık. Daha önce SXP, Swipe ekosisteminin yardımcı belirteci olarak hareket ediyordu ve Ethereum ve BNB Akıllı Zincirinde mevcuttu. Ancak daha sonra, güvenli bir Katman-1 Blok Zinciri Çerçevesi olan Solar Core tarafından desteklenen yenilikçi bir temel olan Solar’ın bir yönetişim para birimine dönüştürüldü. Kendi blok zinciri ile SXP daha da değerli bir varlık haline gelecek. SXP, bağışlar için kullanılabilecek çok yönlü bir varlıktır. NOWPayments, SXP Coin bağışlarını kabul etme sürecinde kuruluşlara ve bireylere yardımcı olacak araçlar sunar.

    Anahtar noktalar:

    Solar Network Nedir ?

    Solar Network, çeşitli özellik ve araçlarla bir blok zinciri ekosistemi oluşturmaya odaklanan, merkezi olmayan ve topluluk odaklı bir blok zinciri projesidir. Örneğin Solar, Solar Core tarafından desteklenen Delegated Proof of Stake (DPoS) Consensus’a güvenir. Sonuç olarak Solar, sürdürülebilir, verimli ve tamamen merkezi olmayan bir blok zinciridir. Enerji yoğun olması gibi geleneksel İş Kanıtı (PoW) blok zincirlerinde mevcut olan sorunları yoktur. SXP, ağın yerel coinidir. Çok zincirli olduğundan Solar’ın ana ağı da dahil olmak üzere birçok blok zincirinde bulunur. Solar’ın resmi cüzdanını indirerek SXP adresinizi oluşturabilirsiniz.

    Neden SXP kripto bağışlarını kabul etmelisiniz?

    Daha Büyük Bağışlar

    Kişiler ve kuruluşlar tarafından yapılan bağışların büyük bir kısmı, bir bütün olarak nihai varış noktasına ulaşmamaktadır. Bunun tek nedeni, bankalar ve diğer ödeme işleme hizmetleri tarafından alınan ücretlerin boyutudur. Bu nedenle, ne zaman bir hayır kurumuna bağış yapmaya karar verirseniz, otomatik olarak bir işlem ücreti ödemeniz istenirken, diğer taraf da zaman zaman ek ücretlere tabi olur.

    Daha sonra, tüm işlemlerden sonraki ilk toplam, alıcıyı çok ihtiyaç duyulan fonlardan mahrum bırakarak önemli bir azalma yaşar. Kripto para birimleri, ucuz işlem ücretleri olan bir ödeme yöntemidir. Ortalama olarak, SXP kripto işlemlerinin maliyeti birkaç sentten fazla değildir, bu nedenle kullanıcıların ücretlerini düşürmelerine ve daha büyük bağışlar almalarına olanak tanır.

    Kolaylaştırılmış işlemler

    Hayır kurumları ve diğer kuruluşlar ve bağış kabul eden kişiler , her zaman uzun bir gider listesine sahip oldukları için hızlı bir şekilde fon almaları gerekir. Bağış yapmanın standart yolları genellikle tüm süreci karmaşıklaştıran ve bağışçıların ve alıcıların çok fazla zaman kaybetmesine neden olan gecikmelere ve gecikmelere sahiptir.

    Acil sorunları çözmek için çalışan hayır kurumları söz konusu olduğunda, birkaç saat ölüm kalım meselesi olabilir, bu nedenle para transferi için hızlı bir çözüme çok ihtiyaç duyarlar. SXP böyle bir çözümdür. SXP coinleri, kullanıcıların cüzdanları arasında dakikalar içinde kolayca aktarılabilir. Üstelik kripto transferlerini geleneksel yöntemlerden üstün kılan şaşırtıcı özelliği, gönderici ile alıcı arasındaki mesafe ne kadar uzun olursa olsun, her zaman hızlı olmalarıdır.

    Özel olarak yapılan bağışlar

    Çevrimiçi gizlilik, İnternet dolandırıcılığı ve hack’lerinin ölçeğindeki artış nedeniyle dünya çapında birçok kişi için büyük bir endişe haline geldi. Geleneksel bağış çözümlerinin mekanizmaları, mahremiyet ve anonimlik standartlarına pek uymuyor.

    Ayrıca, bunları kullanan kişilerin özel bilgilerini üçüncü şahıslara ifşa ederler. Örneğin, insanlar ne zaman banka havalesi kullansa, bankaları bu işlemlerle ilgili tüm bilgileri alır ve sonunda bilgisayar korsanlarının eline geçebilir. Bu nedenle, bağış kabul eden hayır kurumları ve bireylerin SXP madeni para gibi kripto para birimi bağış seçeneklerini kullanmaları mantıklıdır. Bu sayede insanlar özel bağışta bulunabilecekler. Ayrıca, bir SXP bağışı göndermek için kişisel bilgilerini vermeleri veya kabataslak web sitelerinde KYC prosedürlerinden geçmeleri gerekmeyecek.

    Garantili maruz kalma

    Kripto para birimleri, şüphesiz, küresel ekonominin geleceğidir, bu nedenle mevcut ayı piyasasının sizi aldatmasına izin vermeyin. Kriptodaki bir sonraki boğa koşusunun, nihayet kriptoyu benimseyecek ve böylece teknolojinin daha geniş kullanımını teşvik edecek hükümetler ve büyük finans kurumları tarafından körüklenmesi bekleniyor.

    Aynı zamanda, bugün bile, kripto fonlarını günlük olarak kullanmaya hazır milyonlarca insan var ve bu, hayır kurumlarının hedefleyebileceği gruptur. SXP kripto her gün binlerce kişiye hizmet veriyor, bu nedenle onlara hayır kurumlarına ve blog yazarlarına bağışlar yoluyla paralarını iyi bir amaç veya kaliteli eğlence için harcama şansı vermek sağlam bir fikir olabilir. Başka bir deyişle, hayran kitlenizi genişletebilir ve özellikle kripto ve SXP kullanan daha fazla bağışçı çekebilirsiniz. Esasen, cebinde SXP veya başka bir madeni para olan biri, SXP’yi kabul eden bir etkileyiciyi veya bir hayır kurumunu desteklemekten mutluluk duyacaktır.

    Sınırsız ve güvenli işlemler

    SXP bağışları, hayır kurumlarının gerçekten küresel hale gelmesi ve dünya çapında milyarlarca insana ulaşması için uygun bir seçimdir. Bunun nedeni, SXP işlemlerinin sınırsız olmasıdır; bu, gezegenin herhangi bir yerinden ve herhangi bir yere gönderilebileceği anlamına gelir.

    Yargı bölgeleri tarafından uygulanan herhangi bir coğrafi sınır ve kısıtlama yoktur, SXP Coini, herhangi bir sınırın üzerinde bulunduğundan uluslararasıdır. Ayrıca, SXP bağışları eşler arasıdır, bu nedenle onlara katılan hiçbir aracı yoktur ve bu da etkinliklerini daha da artırır. Böylece SXP işlemleri, ilgili iki kişinin nerede yaşadığına bakılmaksızın anlık olarak gerçekleştirilir. Ek olarak, SXP’nin ana ağı, blok zinciri alanında en son teknolojiyi uyguladığı için son derece güvenlidir, bu nedenle saldırılara açık değildir. Sonuç olarak, bir hacker saldırısı nedeniyle SXP coinlerinizin bir gün yok olmayacağından emin olabilirsiniz.

    Hayır kurumları SXP bağışlarını nasıl kabul edebilir?

    NOWPayments, SXP coin de hem ödemeleri hem de bağışları işleyen bir SXP ödeme ağ geçididir. Hizmet, ortaklarına ve müşterilerine ekstra kolaylık sağlayarak, kripto para birimlerini kabul etme sürecinin tamamını büyük ölçüde kolaylaştırmalarını sağlar. SXP coin bağışlarını dağıtmak için üç araçtan birini kullanabilirsiniz:

    SXP kripto bağış bağlantısının nasıl oluşturulacağına daha yakından bakalım:

    1. Hizmetin resmi web sitesinde bir NOWPayments hesabı oluşturun;
    2. Açılır kripto birimleri listesinden SXP kriptosunu seçin ve bağışlarınızı almak istediğiniz genel SXP Ana Ağ adresini girin;

    3. Sol kenar çubuğunda, “Ödeme Araçları”na ve ardından “Bağışlar”a basın;

    4. Bağış bağlantınızda yer alacak öğeleri belirtin (Bağışçıların adları, telefonları vb.);

    5. Kripto bağış alan adınızın son kısmını bulun ve “Kaydet”e basın;

    6. Bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın ve yapmak istediğiniz bağış tutarını belirtin.

    7.Bağış yapmak için tarayabileceğiniz QR kodlu bir bağış faturası alacaksınız.

    Çözüm

    SXP bağışları, kripto bağışlarını kabul etmek için güvenilir bir çözümdür. NOWPayments, SXP bağışlarını hayır kurumlarına ve etkileyicilere dağıtmak için bir dizi araç sunar.

    SXP ve Solar Network hakkında daha fazla bilgi edinin

    ___

    Kaynak : https://nowpayments.io/blog/how-can-i-benefit-from-donations-in-solar-network

    Solar’ı Takip Edin!