İçeriğe geç
Anasayfa » SXP Swap Portal is Closing

SXP Swap Portal is Closing

    SXP Swap Portal is Closing

    Takas Portalı Kapanışı

    Neredeyse bir yıldır açık ve mevcut olan SXP takas portalına veda etmenin zamanı geldi. Ancak, yakında onu kapatmanın ve Solar’ın bir sonraki aşamasına geçmenin zamanı geldi.

    ERC20, BEP2 veya BEP20 SXP tokenlarına sahipseniz, bunları 30 Haziran 2023’ten önce takas etmelisiniz. Bu tarihten sonra eski ağ artık desteklenmeyecek ve eski tokenları takas etmek mümkün olmayacaktır.

    Başka fırsat olmayacağını lütfen unutmayın. Portal kapatıldığında, nihaidir.

    Solar’ın 28 Mart 2022’deki ana ağ lansmanımızdan bu yana uzun bir yol kat etmesinden gurur duyuyoruz. Solar’ın parlak bir geleceği olduğundan eminiz ve bir sonraki gelişim aşamasına geçmekten heyecan duyuyoruz. Portalın kapatılması Solar’ın tarihinde önemli bir anı işaret ediyor ve bireyleri ve borsaları ana ağa geçişlerinde derhal harekete geçmeye çağırıyoruz.

    Her türlü soruyu yanıtlamaktan ve ana ağa geçişinizde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Discord ve Telegram’daki moderatörlerimiz her zaman yardıma hazırdır. Borsalar ana ağa geçişte yardıma ihtiyaç duyarsa, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Deneyimlerimiz, sürecin son derece sorunsuz, basit ve verimli olduğunu göstermiştir.

    Önemli Bağlantılar:
    Takas Portalı:
    https://swap.solar.org
    Solar Belgeleri: https://docs.solar.org/exchanges/intro
    Discord: https://discord.gg/solar-org
    Telegram: https://t.me/Solar