İçeriğe geç
Anasayfa » Solar Q1 Recap

Solar Q1 Recap

    Solar Q1 Recap

    2023’ün ilk özetine hoş geldiniz. Solar için son derece yoğun bir dönem oldu.

    Hafızanızı tazelemek ve kaydettiğimiz ilerlemeyi yansıtmak için bu makaleyi okuyun.

    Bithumb, ana ağa geçişi 3 Ocak’ta tamamladı

    Bithumb, eski SXP tokenlarının yatırılmasını ve çekilmesini askıya aldıktan sonra, Solar ana ağına geçişi başarıyla tamamladı. 2014 yılında kurulan Bithumb, bugün hala faaliyet gösteren en eski kripto para borsalarından biridir.

    Duyuruya ulaşın

    StealthEX ile AMA 27 Ocak

    Solar Marka Elçisi Elaine Egan, StealthEX CEO’su Maria Carola ile bir araya geldi. Oturum açabildi ve Elaine, StealthEX topluluğundan Solar hakkında birçok soruyu yanıtladı. En iyi 5 aygıtı 500 SXP’lik bir ödeme verildi.

    Tweete ulaşın

    MEXC, ana ağa geçişi 10 Şubat’ta tamamlıyor

    MEXC, artık eski SXP belirteçlerini kabul etmeyeceklerini ve artık yalnızca ana ağ SXP’nin coin yatırma ve çekme işlemlerini kabul edeceklerini duyurdu. MEXC 2018 yılında kuruldu ve 170’in üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteriyor.

    Duyuruyu oku

    Solar Banka Kartı 12 Şubat’ta Tanıtılıyor

    Bu duyuru, Solar’ın geleceğinde önemli bir adım oldu. Duyuru, kartın arkasındaki şirket olarak Choise.com ‘u tanıttı ve ilk 5000 Solar kart kaydı için teşvikler sunan Early Bird programını tanıttı.

    Solar Banka Kartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Telegram’daki Dokdo topluluğuna katılın https://t.me/dokdo_official

    Huobi, 17 Şubat’ta ana ağa geçişe başladı

    Huobi Global, anakara Çin ve ötesindeki bireyler için bir kripto para ticaret platformu sağlamak üzere 2013 yılında Pekin’de kuruldu. Hızla Çin’deki üç büyük kripto borsasından biri haline geldi. Huobi, eski SXP tokenlerinin tüm para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını ve SXP ana ağına takasının başlayacağını duyurdu.

    Güncelleme: Huobi artık ana ağa geçişi tamamladı

    Solar Banka Kartı AMA’ları 19 Şubat

    Nayiem, Solar banka kartıyla ilgili topluluk sorularını yanıtlamak için 3 AMA düzenledi. AMA’lar Kore, Türkiye ve Global Solar Telegram Kanallarında gerçekleştirildi. AMA’lara iyi katılım sağlandı ve sorular çok sayıda ve çeşitliydi. Topluluğumuzun bu oturumlardan Solar banka kartı hakkında çok şey öğrendiğinden eminiz.

    Transkripti Oku

    Coinone, 27 Şubat’ta ana ağ SXP desteğini duyurdu

    Coinone, artık yalnızca ana ağ SXP’nin para yatırma ve çekme işlemlerini kabul ettiğini duyurdu. Coinone, 2016 yılında kurulmuş ve Güney Kore’de kayıtlı merkezi bir kripto para borsasıdır.

    Güncelleme: Coinone artık ana ağa geçişi tamamladı

    Anonsa ulaşın

    Solar, 7 Mart’ta Takas Portalının kapanıcağını duyurdu

    Solar takas portalı bir yılı aşkın bir süredir açık ve kapatma zamanı geldi. Portalın kapatılması, geliştirmede bir sonraki aşamaya geçeceği için Solar tarihinde önemli bir nokta olacak. Kapanış tüm Solar kanallarında duyurulmuştur ve mümkün olduğunca çok kişinin bilgilendirilmesini sağlamak için buna dikkat çekmeye devam edeceğiz.

    Makaleyi okuyun

    Whitebit, 10 Mart’ta ana ağ SXP desteğini duyurdu

    Whitebit, genellikle Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından biri olarak anılır. 2018 yılında Ukrayna’da kurulan dünya çapında 3,5 milyon kullanıcıya sahiptir. Hem ileri düzey hem de acemi tüccarlar için uygun olan kullanıcılar artık Whitebit’te SXP/USDT ticareti yapabilirler.

    Makaleyi okuyun

    CoinEx, 13 Mart’ta ana ağ SXP desteğini duyurdu

    CoinEx 2017 yılında kuruldu ve kullanıcıları için yaklaşık 15 farklı dil alanına hitap ediyor. Kullanıcılar, 500’den fazla farklı kripto para biriminde işlem yapabilir ve staking, vadeli işlemler ve spot ticarette yer alabilir. Kullanıcılar artık CoinEx’te SXP ana ağını alıp satabilir.

    Solarscan’ın lansmanı 28 Mart

    Eski eski blok gezginine elveda ve teknolojik olarak gelişmiş yeni Solarscan’a merhaba dedik. Eski blok gezgini, ana ağın piyasaya sürülmesinden bu yana bizimle birlikteydi, ancak tasarımı ve kullanıcı deneyimi, geleceğin çözümlerini mümkün kılacak kadar yeterli değildi. Yeni Solarscan ise aksine daha hızlı, daha fazla işlevselliğe ve çok daha iyi bir kullanıcı arayüzüne sahip. Solarscan bir Solar Blockchain Foundation ürünü değil ama işlevselliğinden çok memnunuz.

    Duyuruyu okuyun

    Binance duyurusu 28 Mart

    Binance, Swipe SXP’den ana ağ SXP’ye geçişi destekleme niyetini açıkladı. Bu duyuru, Solar topluluğu tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Binance, tüm ERC20, BEP2 ve BEP20 Swipe (SXP) tokenlerinin Solar ana ağına 1 Swipe (SXP) = 1 Solar (SXP) oranında taşınacağını belirtti. Şu anda takas için bir tarih verilmedi, ancak herhangi bir bilgi alır almaz topluluğumuzla paylaşacağız.

    Güncelleme: Binance artık ana ağa geçişi tamamladı

    Duyuruyu Okuyun

    Solar Masaüstü Cüzdan Güncellemesi 30 Mart

    Solar Masaüstü Cüzdanı için peş peşe gelen bir dizi güncelleme yapıldı. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere önemli konuları değiştirdiler:

    • Şifrelenmiş parolaların latin olmayan karakterlerle çalışmasına izin verilmesi.
    • Cüzdan boyunca kullanılan terminolojinin daha tutarlı olması için yenilenmesi
    • Solarscan’ı kullanmak için gezgin bağlantılarını değiştirdi
    • Önceki sürümde şifrelenmiş parolaların kullanımını etkileyen bir sorunu çözme

    Githuba ulaşın

    31 Mart’ta Twitter’da SXP Çekilişi

    Solar, Twitter’da ilk çekilişini gerçekleştirdi. Etkinliğin amacı, topluluğumuzu meşgul etmek ve büyütmekti. Eşantiyona girmek basitti ve 50 şanslı katılımcının her biri 100 SXP aldı. Bu büyük bir başarıydı ve Solar ana Telegram grubumuza katılan ve bizi Twitter’da takip eden kişilerin sayısında önemli bir artış gördü. Bu fırsatı, tüm bu yeni topluluk üyelerine hoş geldiniz demek istiyoruz.

    Makaleyi oku

    District 53 Etkinlikleri

    Bayrağı Ele Geçirme ( Capture the Flag ) 15 Ocak

    Yıl, District 53 ana sunucusunda harika bir CTF etkinliği ile başladı. Kazananlar, 5000 SXP’lik inanılmaz bir ödül havuzunu paylaştı. Oyuncular, kendi bayraklarını korurken düşmanlarının bayraklarını ele geçirmek için savaştı.

    Makaleyi oku

    Parkour Etkinliği 29 Ocak

    Oyuncular D53 Parkour parkurunda hızlanma, atlama ve tırmanma yaparak yeteneklerini gösterdiler. Yarışın sonunda podyuma çıkan en hızlı ilk 5 oyuncu, 1000 SXP’lik inanılmaz ödül havuzunu paylaştı.

    Makaleyi Oku

    Savaş Etkinliği 19 Şubat

    Bu, oyuncuların District 53 ana sunucusundaki antik Roma arenasının tüm heyecanını yaşadığı harika bir etkinlikti. Dövüş becerilerini diğer oyunculara karşı test ettiler ve ölümüne savaşmaya hazırlandılar. Ayakta kalan son 5 gladyatöre ödüller verildi. Ödül havuzu devasa bir 2.500 SXP idi!

    Makaleyi Oku

    Royal Rumble 26 Şubat

    Savaş Etkinliklerinin başarısından sonra, Bölge 53 işleri biraz değiştirdi. Savaş Arenası’na biraz daha heyecan kattılar. Gladyatörlerin bire bir dövüşmesi yerine, Royal Rumble gladyatörlerin aynı anda birbirleriyle savaştığını gördü. Toplamda 5 tur vardı ve kazananlar 2.500 SXP’lik bir ödül havuzunu paylaştı.

    Makaleyi Oku

    Blok Üretici Bağışları

    Aşağıdaki blok üreticilerine ödül havuzlarına yaptıkları bağışlardan dolayı teşekkür ederiz. Onların bağışları olmadan size bu eğlenceli etkinlikleri getiremezdik.

    kimchi, advin, schuan911, arbaro, thamar

    lucky_delegate, generalpuma, dev 51, kippers

    cams yellow jacket, fnoufnou, balu, goat, sunshine,

    bull, skyblue, crypticmaniac, sevi, goodluck.

    Özet

    2023’ün başlangıcı bizim için yoğun bir zaman oldu ve bu başarıların üzerine inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz. Bu arada, ekosistemimize yeni terminolojinin getirildiğini fark etmiş olabilirsiniz. Bu, bu yıl piyasaya sürülecek olan Core 5.0’ın lansmanından önce ve gelişini ve getirmeyi vaat ettiği ekstra işlevselliği sabırsızlıkla bekliyoruz. Bununla birlikte, daha fazla bağlantı kurarak ve Solar’ı daha geniş bir küresel pazara getirerek ilerlemeye devam edeceğiz. Topluluğumuza sürekli desteği için teşekkür ederiz.

    Güncellememizi okuduğunuz için teşekkür ederiz!

    Elaine Egan – Solar Marka Elçisi.

    Solar’ı takip edin!

    Twitter: https://twitter.com/SolarNetwork

    Telegram : https://t.me/Solar & https://t.me/@Solar_Network

    Facebook: https://www.facebook.com/OfficialSolarNetwork

    LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/solarnetworkofficial

    Discord : https://discord.solar.org

    Website : https://solar.org