İçeriğe geç
Anasayfa » Solar Mobile Wallet Update!

Solar Mobile Wallet Update!

    Solar Mobile Wallet Update!

    En Son Solar Mobil Cüzdan Güncellemesi!

    Artık Play Store’da bulunan ve şu anda iOS mağazasında incelenmekte olan Solar Mobil Cüzdanımızın en son güncellemesini duyurmanın heyecanını yaşıyoruz . Solar Mobil Cüzdan deneyiminizin kusursuz ve her zamankinden daha kullanıcı dostu olduğunu göreceğinizden eminiz.

    Solar Mobil Cüzdan’ın en son özelliği, favori blok üreticinize veya blok üreticilerine oy vermenize olanak tanır. Yalnızca birkaç tıklamayla oy verebilir, ağın güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olabilir ve potansiyel olarak blok ödüllerinin bir kısmını kazanabilirsiniz.

    Solar Mobil Cüzdan hem güvenli hem de kullanışlıdır. Nerede olursanız olun kriptonuza erişebilir ve onu kullanabilirsiniz. Cüzdanınızdan yalnızca birkaç dakika içinde sorunsuz bir şekilde kripto satın alın, satın ve değiştirin.

    Solar Mobil Cüzdan kriptonuzun kontrolünü size verir.

    Solar Mobil Cüzdan’ın bazı önemli noktalarına bakalım:

    • Çoklu Para Birimi: Solar Mobile cüzdanı SXP (doğal olarak), BTC, ETH ve BNB’yi destekler. En sevdiğiniz kripto paralardan daha fazlası kısa süre içinde eklenecek ve topluluktan en sevdikleri token ve madeni paralar için oy vermelerini isteyeceğiz.
    • Oylama: Tüm Solar blok üreticileri cüzdanda görüntülenir. Her bir blok üreticisi için cüzdanınızın hangi yüzdesiyle oy vermek istediğinize karar verin ve fonlarınızın kilitli olmadığını unutmayın, böylece SXP’yi istediğiniz zaman ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.
    • Biyometrik Giriş: Solar Mobil Cüzdan kullanıcı dostu ve güvenlidir. Cüzdanınıza hızlı erişim için parmak izinizi kullanmanız yeterli. Her seferinde PIN girmenize gerek yok.
    • Playstore’da mevcut: Solar Mobile Wallet, Playstore’da yayında ve dünya çapındaki Android kullanıcılarının ona kolayca erişebilmesini sağlıyor. Gelişmiş özellikleri ve güvenlik önlemlerini deneyimlemek için hemen indirin. Buradan indirin: https://solar.org/wallets
    • iOS Sürümü İnceleniyor: iOS inceleme sürecinin son aşamalarındayız. Sabrınız için teşekkür ediyor ve iOS sürümünün kısa süre içinde indirilmeye hazır olacağını umuyoruz.

    Solar Wallet güncellemesini tanıtmak için bir dizi Twitter yarışması düzenleyeceğiz. Yarışma duyuruları ve haberleri için resmi X (Twitter) hesabımızı izleyin . Heyecan verici ödüller ve elbette SXP kazanma şansı olacak!

    Devam eden desteğiniz ve coşkunuz için teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi, birinci sınıf bir kripto para birimi deneyimi sunmaya kendimizi adadık ve en son gelişmeleri keşfetmeniz için sabırsızlanıyoruz. Bu uygulamanın geliştirilmesindeki özverili işbirliklerinden dolayı Evercode ekibine özel olarak teşekkür etmemiz gerekir. Uzmanlıkları size gelişmiş ve güvenli bir cüzdan deneyimi sunmada çok önemli bir rol oynadı.

    Solar ile ilgili her şeyden haberdar olmak için resmi kanallarımızı takip etmeye devam edin!

    Solar’ı takip edin!

    Xhttps://X.com/SolarNetwork

    Telegramhttps://t.me/Solar ve https://t.me/@Solar_Network

    Facebookhttps://www.facebook.com/OfficialSolarNetwork

    LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/solarnetworkofficial

    Discordhttps://discord.solar.org

    Web sitesi: https://solar.org