İçeriğe geç
Anasayfa » First AMA Recap!

First AMA Recap!

    First AMA Recap!

    The First Solar Recap

    Kripto para dünyasında topluluk katılımı çok önemlidir. Jacek Studzinski ve Elaine Egan’ın ev sahipliği yaptığı ve bir dizi aylık toplantının ilki olan son AMA (Ask Me Anything) oturumunun bu kadar önemli bir olay olmasının nedeni budur.

    Topluluk, 60 soru göndererek bu ilk AMA’yı coşkuyla benimsedi. Jacek ve Elaine bir AMA’daki soruların yalnızca bir kısmını yanıtlayabilse de, önümüzdeki aylarda bunları yanıtlamak için ellerinden geleni yapacaklarından emin olabilirsiniz.

    Giriş ve Takım Güncellemeleri

    Oturum, Jacek’in Fat Freddy’s Drop’un müziğiyle ortamı hazırlamasıyla canlı bir şekilde başladı.

    Bir saat süren AMA oturumunda çok çeşitli konulara değindik. İşte TL;DR versiyonu!

    Solar: start-up tipi bir projeden organize bir operasyona geçiş!

    Herkesin birden fazla şapka taktığı ve ilerledikçe planlama yaptığı küçük bir takımdan, vizyonu ve Stratejisi olan yapılandırılmış bir operasyona dönüşüyoruz.

    Solar Network/Dokdo Yönetiminde Yeni Anahtar Rollerin Tanıtılması

    1. COO Michiel Simons. Şirket kurma ve yönetme konusunda on yıllık bir geçmişe sahip deneyimli bir yönetici. Görevi, Solar’ın vizyonunun operasyonel görevlere, ürünlere dönüştürülmesine yardımcı olmak ve bunların geliştirilmesini ve tamamlanmasını yönetmektir.
    2. CTO Armand Habets. Tamamen Dokdo Geliştirme’den sorumlu. operasyonlardan ve şirket içi geliştirme yeteneklerinden sorumludur.
    3. CMO Jacek Studziński. En büyük markalar ve reklam ajansları için çalışma geçmişine sahip deneyimli bir Pazarlamacı ve Strateji uzmanı. Sorumluluğu Pazarlama ekibini koordine etmek ve hem iç hem de dış iletişimin tutarlı olmasını sağlamaktır.

    Topluluk Katılımı ve Geri Bildirim

    1. Düzenli aylık AMA’mız ve ardından bir özetimiz, size daha yüksek bir katılım duygusu ve ‘Solar Sistemi’nin gelişimi üzerinde etki sağlamayı amaçlamaktadır.’
    2. Solar ve Dokdo, toplumla iletişimin kalitesini ve sıklığını iyileştirmeye kararlıdır.

    2023’ün Özeti

    Herkesi bilgilendirmek için 2023’teki önemli olayların kısa bir özeti yapıldı.

    1. Takas Portalının Kapatılması, 30 Haziran Solar tarihinde ileriye doğru büyük bir adım oldu.
    2. Binance, Huobi, Whitebit, Exolix, Ivendpay dahil olmak üzere borsa listeleme ve işbirlikleri tartışıldı.
    3. Yeni görünümlü blok gezgini Solarscan yayınlandı.
    4. Japonya, Kore ve Türkiye’ye yapılan takım ziyaretleri, ağ oluşturma ve marka görünürlüğü için fırsatlar sağladı.

    Öne Çıkan Ürünler ve Gelecek Planları

    1.Solar Mobil Cüzdan piyasaya sürüldü, çoklu para birimi özelliğine sahip, kullanıcı dostu, blok üreticileri için oylama etkinleştirildi ve sık sık yeni kripto paralar ekleniyor.

    2. Dokdo X hesabında ki yarışmalar, topluluktan Mobil Cüzdana eklemek için 2 yeni jeton seçmesini istemek için yapılacak.

    3. Afrika pazarına ve diğer pazarlara açılma planları tartışıldı.

    4. Yeni borsalar Coinstore ve Biconomy yakında geliyor.

    District 53 ve Tymt Oyun Başlatıcı Güncellemeleri

    1. Capture the flag etkinlikleri her 2 haftada bir, tipik olarak 2500 SXP’lik harika bir ödül havuzuyla düzenleniyor.
    2. Yeni bir D53 web sitesi ve oyun için heyecan verici yeni özellikler ve işlevler geliştirilme aşamasındadır.
    3. District 53’te iki yeni geliştirici çalışıyor.
    4. Oyun başlatıcısı tymt, yeni görünümlü bir web sitesi ve yakında başlatılacak işlevsellik ile bir baştan yaratılıyor.
    5. Nihai bir Yumurta Avı, SXP ödülleri, yarışmalar ve herkes için eğlence ile harika bir Bahar etkinliği geliyor.

    Birlikte Çalışabilirlik ve Solar’ın Geleceği

    1.Solar, geliştirilmekte olan Solar Core ve SVM gibi projelerle zincirler arasındaki bariyerleri yıkarak birlikte çalışabilirliğe odaklanmaya devam ediyor. Bu ürünler hakkında daha fazla bilgi edinir edinmez çatılardan haykırıyor olacağız!

    Belirli Topluluk Sorularının Yanıtları

    Q1: Early Bird kayıtları sırasında, Solar kartı yalnızca bazı Afrika bölgeleri için mevcuttu. Ben Kenyalıyım, peki daha büyük aileye ne zaman katılmayı beklemeliyiz? Şifreme kartım üzerinden erişebilmeyi çok isterim @ltkhamis

    A1: Solar Card Afrika ülkelerinde hemen kullanılamayacaktır. Ancak Solar, Afrika toplumunu kesinlikle göz ardı etmiyor. Afrika pazarına yönelik çeşitli pazarlama girişimlerinde bulunacağız ve Solar’ın Afrika’ya erişimini genişletmeyi dört gözle bekliyoruz. İnsanların finansal hizmetlere erişimine yardımcı olmak Solar’ın temel ilkelerinden biridir.

    Q2: Bu bir sorudan çok, bir istek çünkü sizler her gün bu kripto alanında bulunuyorsunuz ve tüm bu başarılı projelerin haftada birkaç kez ne yaptıkları ve olası sonuçlarının ne olduğu hakkında haberler yayınladığını görebiliyorsunuz ve bu açıkça yeni yatırımcıların ilgisini çekiyor. Siz de aynısını yapsanız gerçekten güzel olurdu. İnsanlara ne geliştirdiğinizi paylaşın ve belki de projeye yatırım yapmakla ilgilenirler. @The1PriNc3

    A2: Son zamanlarda iletişim çabalarımızı yoğunlaştırdık. Hype’dan kaçınıyor, dinlemeye ve kaliteli ürünler sunmaya odaklanıyoruz. Bu AMA, iletişimi geliştirme konusundaki kararlılığımızın bir göstergesidir. Size daha fazla makale, tweet ve Sosyal Medya da sunacağız.

    Q3: Büyük miktarda vakıf ve geliştirici SXP’lerine rağmen, şu anda kilitlenmiş hacim bulunmamaktadır. Vakfın ve geliştirici SXP hacminin kilitlenmesi gerekmektedir. Siz ne düşünüyorsunuz? @Gorgeous416

    A3: Hayır, kilitlenmiş bir hacim yok. Ancak, para kazanmak için para harcamamız gerekiyor. Kaliteli geliştiriciler, yönetim ekibinin işe alınması, sponsorlu makaleler vs. hepsi harcama gerektiriyor. Ancak Dokdo, vakfa geri aktarılacak bir gelir yaratacak. Bu da Solar’ı sürdürülebilir bir proje haline getiriyor. Solar, kripto alanını geliştiren sağlam ürünler geliştirerek uzun vadede var olmayı hedefliyor. Trafik yaratacak ve SXP işlemlerini artıracak harika ürünler geliştirmek.

    Q4: Solar Network, enerji verimliliği açısından kendisini diğer Delegated Proof of Stake (DPoS) blok zincirinden nasıl ayırır? @harlyn_monroe

    A4: DPoS doğası gereği daha enerji verimlidir çünkü 7/24 çalışan pahalı donanımlar gerektirmez. Bu arada Solar’ın diğer DPoS projelerinden farkı, seçmenlerin SXP’lerinin kilitli olmaması ve cüzdanlarına serbestçe girip çıkabilmeleridir.

    Bir sonraki AMA Mart ayında gerçekleştirilecek, duyuruyu takip etmeye devam edin!

    Solar’ı Takip Edin!

    Website: https://solar.org

    X: https://x.com/SolarNetwork

    Telegram: https://t.me/Solar & https://t.me/@Solar_Network

    Facebook: https://www.facebook.com/OfficialSolarNetwork

    LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/solarnetworkofficial

    Discord: https://discord.solar.org