İçeriğe geç
Anasayfa » District 53 – Update

District 53 – Update

    District 53 – Update

    District 53 – En dikkat çekici Metaverse fikri burada!

    Metaverse, bize birçok şey vaat ediyor – gücün merkezileştirilmesi, Yaratıcı Ekonomi, çevrimiçi sahiplik ve tabii ki dijital para.

    Ancak çok geçmeden, hangi paranın söz konusu olduğu ve bunu kimin yapacağı ortaya çıktı.

    Bu senin paran – ve “onlar” bunu yapacak.

    District 53 – Herkes için Metaverse


    District 53, mevcut “Metaverseler” ile keskin bir tezat oluşturuyor.

    Erişim ücretsiz, herkes için ücretsiz, oynamak ücretsiz, inşa etmek ücretsiz – VE oyuncular oynarken ödüller kazanabilirler!

    Zorunlu NFT’ler yok ve yatırım yapmak gerekmiyor – web3 adresiyle tymt başlatıcısını kurmak için biraz zaman dışında.

    District 53 Nedir?

    District 53, Minetest’ten çatallanmış bir voxel tabanlı Metaverse oyunudur ve Minecraft’taki benzer oyun mekaniğini kullanırken Solar (SXP) Blockchain’i kullanır. Çoğunlukla C++ ve Lua’da kodlanmıştır – bu yüzden Minecraft ve Roblox oyuncuları temellerini tanıyacaktır.

    District 53, Sonsuzluk Modunun eğlencesini blockchain’in tüm avantajlarıyla birleştiriyor – zincir üstü ticaretten oyun oynayıp kazanma etkinlikleri ve mekanizmalarına kadar.

    Ve henüz tüm kripto engellerinden tamamen kurtulmadık – özellikle tymt Başlatıcısını indirme ve web3 adresi oluşturma ihtiyacından – ancak katılım sürecini mümkün olduğunca sorunsuz ve sezgisel hale getirmek için her şeyi yapıyoruz.

    Metaverse’imiz nihayetinde sürdürülebilir bir dünya haline gelecek, insanlar aynı anda çalışacak, oynayacak, sosyalleşecek, takılacak ve para kazanacaklar.

    District 53 – Metaverse’i, bir tuğla bileşimiyle birlikte, birlikte oluşturuyoruz


    Çoğu Metaverse çözümü, yaratıcılar için çok yüksek bir fiyat etiketiyle geldi.

    Decentraland da bir şeyler inşa etmek için binlerce dolar harcamak ve Blender öğrenmek zorundaydınız.

    Sandbox’ta – çoğu Arazi’nin, Snoop, Steve Aoki veya Atari gibi kişilere milyonlarca dolara satılan Pazarlama varlıkları olduğu ortaya çıktı.

    Bu yüzden dünyanın District 53’e ihtiyacı var – blokların hepsiyle oyuncularının tamamının haritasını oluşturduğu zincir üstü sanal bir dünya.

    “Bir ömür boyu inşaat halinde” tasarlanmış bir dünya.

    Muhtemelen çoğunuz ana sunucunun çoğunun, küçük bir topluluğun çok az yardımıyla, ustaca bir mimar tarafından tuğla tuğla inşa edildiğini bilmiyorsunuz.

    Ancak herkes, sen dahil, hala bu yeni, kalıcı ve etkileşimli çevrimiçi dünyanın ortak yaratıcısı olabilir.

    Hazır olan nedir?

    Main Sunucu – herkesin bir Solar Cüzdanı ile bir arazi parçası satın alabileceği, ancak tamamen ücretsiz olarak inşa edebileceği tamamen işlevsel, maden edilebilir ve işlenebilir bir etkileşimli çok oyunculu çevrimiçi dünya.

    Creative Sunucu – herkesin iç mimarlarını ifade etmek için sonsuz saatler harcayabileceği tamamen ücretsiz çevrimiçi yaratıcı bir kum havuzu.

    Capture The Flag – programlanmış bir metaverse etkinliği oluşturma olasılığını gösteren özel bir sunucu. Yüzlerce kullanıcı, düşman bayrağını savaşarak ve yakalayarak SXP kazanma fırsatı için iki haftada bir kaydolur! Her iki haftada bir 10.000’in üzerinde SXP dağıtılıyor. Ve telegram grubumuzdan kaydolabilirsiniz: https://t.me/district_53

    Çalışmalarımızda neler var?

    1- Yeni, özel ve hata ayıklanmış oyun ve 3D motorları. Minetest’in orijinal 3D motoru olan Irrlicht Engine, özellikle D53 için çatallanıyor. Bu, motorun tüm platformlarda, mobil dahil olmak üzere uygun işlevselliğini sağlamak ve zemin hazırlamak için bir adım olacak.

    2-Mobil sürüm. Metaverse’e giriş kapısı mobil olmalı çünkü dünya genelindeki oyuncuların çoğu, Minecraft veya Roblox gibi sanal dünyalara erişmek için akıllı telefonlarını zaten kullanıyorlar. Solar’ın benimsenmesi büyük ölçüde Mobil Cüzdan tarafından yönlendirilmektedir – bu nedenle web3 tabanlı oyunların benimsenmesi de mobil bağlı olacaktır.

    3-Render optimizasyonu, yaklaşık +45 fps (“Resmi District53 – Ana Sunucu” içinde) 300 FPS’ye ulaştık! Bu, etkinliklerimiz sırasında sorunsuz bir çok oyunculu deneyim sağlamak için hayati bir başarı olacak.

    4-Çoklu dil desteği. Dünyanın en demokratik Metaverse’ini inşa ediyor olmamız nedeniyle, tüm dilleri ve ülkeleri ulaşmak istiyoruz – herkesi oynamaya davet etmek için. Gelecekte – Distric 53’ün kendi “Districtleri” ile birlikte çok kültürlü, çok dilli bir platform haline gelmesini, vatandaşları tarafından inşa edilmesini ve yönetilmesini amaçlıyoruz.

    5-Zincir bağımsız giriş. Tymt ile birlikte – herkesin kripto ile ilişkilendirilen karmaşıklık olmadan Web3 oyunlarının faydalarını deneyimlemesini sağlamak için çalışıyoruz. Şu anda, bir tymt profili oluşturmak otomatik olarak bir Solar adresi oluşturur – zincir üstü giriş. Yakında, kullanıcılar seçtikleri web2 profiliyle oturum açabilecek ve tüm web3 varlıklarını alıştıkları gibi yönetebilecekler.

    6-Etkinlikler. Yılın en büyük pazarlama etkinliği için hazırlanıyoruz – meşhur Egg Hunt, bir hafta boyunca cazibe, etkinlikler, oyunlar, topluluk eğlencesi ve tabii ki yüksek ödüller vaat ediyor.

    7-Özellikler. Yeni oyun, arayüz ve işlevsellik fikirleri.

    Toplum katılımı


    District 53’ün geleceğini şekillendirmemize yardımcı olacak cesur topluluk üyeleri arıyoruz. Oyunu indirin ve District 53’ün heyecanını kendiniz yaşayın!

    • Kullanım ve yanıt verme özelliklerine göz atın ve tüm özellikleri, menüleri ve tarifleri test edin.
    • Yayıncı şapkanı tak – ekran görüntüleri al, oyun videoları yap. Bir şeyler inşa et. Bir şeyleri parçala. Her şeyi dene!
    • Sosyal kanallarımıza katılın ve oyun oynama ve geliştirme fikirlerinizi paylaşın.

    Metaverse’nin geleceğini etkilemek istiyorsanız – tam zamanı!

    Bizi takip edin!

    Website: https://district53.io

    Launcher: https://tymt.com

    Discord: https://discord.district53.io/

    YouTube: https://www.youtube.com/@District53metaverse

    Telegram: https://t.me/district_53

    Twitter/X: https://twitter.com/D53_Metaverse

    Facebook: https://www.facebook.com/District53Metaverse

    Blog: https://medium.com/@district53