İçeriğe geç
Anasayfa » Monthly Update: May 2024

Monthly Update: May 2024

    Monthly Update: May 2024

    Solar ekibi büyüyor ve her zamankinden daha fazla proje üzerinde çalışıyor. Bu yazımızda sizlere geliştirmekte olduğumuz ürün ve hizmetler hakkında bilgi vereceğiz.

    • tymt ™ 2.0.2 – Diğerlerinden daha fazla özelliğe sahip bir Oyun Başlatıcı
    • District 53 – Ekonomi bu!
    • BrighterVPN – Bilgiye erişim özgürlüğünü yeniden tanımlıyoruz
    • Solar Card – Kripto kullanıcılarını her gün güçlendiriyoruz

    tymt 

    tymt ™ günlük iyileştirmelerden geçmektedir, dolayısıyla siz bunu okuduğunuz sırada büyük olasılıkla yeni özellikler tanıtılıyor olacaktır.

    • Oyunlar Solar Enterprises tymt ™ başlatıcısı aracılığıyla indirilebilir, kurulabilir ve başlatılabilir .
    • İşlemler Solar Enterprises tymt ™ başlatıcısı aracılığıyla yürütülebilir .
    • Toplu aktarım (tek bir işlemde birden fazla cüzdana birden çoğa aktarım) artık mümkün.

    Tymt ™ (Red Eclipse, Veloren) üzerinde mevcut olan diğer oyunlar artık tüm platformlarda çalışıyor: Windows, macOS ve Linux.

    tymt ™ Cüzdan

    Henüz bilmeyenler için tymt  başlatıcısı, bir oyun başlatıcısından çok daha fazlasıdır. Web3 oyun başlatıcımız aynı zamanda tamamen işlevsel, çok zincirli bir kripto cüzdanı ve tamamen şifrelenmiş bir sohbet sistemi olarak çalışarak kullanıcıların cüzdandan cüzdana mesaj göndermesine olanak tanır. tymt ™ artık aşağıdaki zincirlerle tamamen uyumludur: 

    • Solar (SXP)
    • Bitcoin (BTC)
    • Ethereum (ETH, ERC-20)
    • Avalanche C-Zinciri (AVAX, ERC-20)
    • Polygon (MATIC, ERC-20)
    • Binance Akıllı Zincir (BNB, ERC-20)
    • Arbitrum (Layer 2; ETH, ERC-20)
    • Optimism (Layer 2; ETH, ERC-20)
    • Solana (SOL)

    Ayrıca UI/UX genelinde itibari para bakiyeleri (USD, EUR, GBP, JPY, CNY) için çoklu para birimi desteği de sunar.

    tymt ™ Sohbet

    Tymt ™ sohbeti de önemli gelişmelere tanık oluyor:

    • Sohbet geçmişini herhangi bir veritabanına veya üçüncü taraf sunucuya kaydetmeden, emojilerle uçtan uca şifrelenmiş sohbetler.
    • Büyük dosyaların (görüntüler/belgeler/medya) gönderilmesi ve alınması devam ediyor (ham içerikleri herhangi bir üçüncü taraf bulut depolama veya sunucuda saklamadan, dosya akışıyla şifreleme).

    Oyun Geliştirici SDK’sı, API Devam Ediyor

    • Tymt ™ ile bağlantı kurmak ve entegre olmak için web3 oyunlarına yönelik yazılım geliştirme kiti ve genel API .
    • EVM zincirleri (Ethereum, BSC, Polygon, Arbitrum, Optimism, Avalanche C-Chain vb.), daha önce Metamask cüzdanıyla etkileşime giren oyunlara entegre edilecek.
    • Geliştirici belgeleri: tymt ™ ile entegre edilecek yeni web3 oyunlarına katılım kılavuzu .

    District 53

    En büyük güncellemelerden biri Solar test ağında test ediliyor ve önümüzdeki hafta üretime taşınacak: Pazaryeri !

    Evet, doğru duydunuz: District 53, para birimi olarak SXP’yi kullanan, tamamen işlevsel bir çevrimiçi ekonomi haline gelecek. Oyuncular, Solar Cüzdanlarını kullanarak oyun içinde ürün alıp satabilecekler. Bu güncellemenin Solar ekosistemine çok sayıda yeni web3 oyun oyuncusu getirmesi kaçınılmazdır.

    Sesli Sohbet

    Yalnızca metin sohbetinin yapıldığı günler geride kaldı. Yeni VOIP (İnternet Üzerinden Ses Protokolü) “yakındaki” sohbeti kullanarak, herhangi bir oyuncu başkalarıyla ve ayrıca AI destekli NPC’lerimizle (Oyuncu Olmayan Karakterler) konuşabilecektir. Sadece ‘X’e basın ve konuşun!

    District 53’te ayrıca artan FPS ile yükleme süreleri, boyut ve hız açısından birçok iyileştirme görülüyor.

    Ses ve Yapay Zeka NPC’leri

    NPC’lerin asistan, sunucu ve hatta “yürüyen reklam” görevi görebileceği yapay zeka destekli bir NPC sistemi geliştiriyoruz. NPC satıcıları Marketplace’e tanıtılacak ve oyuncuların onlarla normal katipler gibi sohbet etmelerine olanak tanıyacak (her ne kadar ‘normal’ kısmı garanti edemesek de, bazı NPC’ler biraz tuhaf da olsa benzersiz karakterlere sahip olabilir). Özelleştirilebilir NPC’ler de geliyor! Oyuncular, satıcıları veya sanal marka elçileri olarak hareket etmek için kendi NPC kreasyonlarını edinebilecek, yaratabilecek ve yerleştirebilecekler.

    Beceri Sistemi

    District 53’ü daha ilgi çekici ve teşvik edici bir oynanış haline getirme çabamız kapsamında bir beceri sistemi sunuyoruz.

    • Oyuncular her beceri için deneyim kazanabilecek ve seviye atlayabilecekler.
    • Bazı öğelerin kullanılması belirli bir beceri düzeyi gerektirecektir.
    • Eğitebileceğiniz beceriler arasında dövüş (bıçaklar, baltalar ve daha fazlası), madencilik, balıkçılık, keşif ve daha fazlası yer alır.

    Bu unsurları birleştirin ve oyun tarzınıza uygun bir kariyer seçmenize olanak tanıyan, tamamen işlevsel bir çevrimiçi ekonomiye sahip olun.

    Savaş Arenası

    En zorlu PvP oyuncuları için Battle Arena, diğer oyunculara SXP için bile düello yapmalarına olanak tanır.

    BrighterVPN

    Son olarak, ekibimiz yeni bir hizmetle ilerlemeye devam ediyor: Dünyanın önde gelen VPN ağı ile blockchain ödeme teknolojisinin bir karışımı olan ve “bilgiye erişim özgürlüğünü” gerçeğe dönüştüren bir hizmet.

    Hız ve altyapı açısından hızlı gelişmeye rağmen dijital dışlanma oldukça gerçek bir sorundur. En son programı izleyemiyorsanız 5G ağına sahip olmanın faydası nedir? En sevdiğiniz sanatçıyı dinleyemiyorsanız 2 Gbps indirme hızının ne faydası var? Saldırıya uğrama ve soyulma riskiyle karşı karşıyaysanız halka açık ücretsiz Wi-Fi ağının ne faydası var?

    BrighterVPN, Sanal Özel Ağın gizliliğini blockchain ödemelerinin ek anonimliğiyle birleştirir. Kullanıcılar hâlâ geleneksel ödemeleri seçebilir. Bununla birlikte, benzersiz satış teklifi, kullanıcının ödemeler için yalnızca cüzdan adresini gönderdiği ve hiçbir e-posta veya kredi kartı verisinin toplanmadığı, yalnızca cüzdanla kaydolmadır. 

    Beta çok yakında maksimum 50 kullanıcıya sunulacak. Beta testi sırasında tespit edilen sorunlar giderildikten sonra resmi sürüm yayınlanacaktır. BrighterVPN başlangıçta Windows, macOS, IOS, Android, Linux, Apple TV ve Fire Stick’te mevcut olacak ve kısa süre sonra diğer platformlar da takip edecek.

    Devam eden pazarlama çabaları

    Yakın zamanda sosyal medya profillerimizi geliştirdik veya inceledik; tamamen yeni ve canlandırıcı bir Solar Enterprises web sitesi bekleyebilirsiniz.

    Biz Solar Enterprises’ız . Tüm ürünlerimiz Solar teknolojisini kullanıyor ve Solar Blockchain Vakfı tarafından geliştirilen yeni Layer 1 blockchain Core 5.0’a entegre edilmeye hazır olacak.

    Core 5.0’ın gelişimini merak ediyorsanız, çekirdek geliştiricinin yakın tarihli bir güncellemesi solar.org blogunda yayınlandı .

    Takip edin ve bize katılın:

    Solar Blockchain Vakfı
    https://twitter.com/SolarNetwork
    https://www.linkedin.com/company/solarnetworkofficial
    https://www.facebook.com/SolarBlockchainFoundation

    Solar Enterprises:  
    https://solarenterprises.com  
    https://www.linkedin.com/company/solarenterprises
    https://twitter.com/dokdo_sh
    https://t.me/SolarEnterprises

    tymt ™  
    https://twitter.com/tymt_com

    District 53  
    https://twitter.com/D53_Metaverse