İçeriğe geç
Anasayfa » District 53 reopens: final testing ahead

District 53 reopens: final testing ahead

    District 53 reopens: final testing ahead

    Metaverse’yi hatırladın mı?

    Sadece birkaç yıl önce Metaevren kavramı çok popülerdi. Daha önce hiç olmadığı kadar çalışabileceğimiz, oyun oynayabileceğimiz ve sosyalleşebileceğimiz bir sanal dünya, bir sonraki büyük şey olarak lanse edildi. Hayal gücümüzü büyüleyen sonsuz olasılıkların vizyonları ile heyecan elle tutulur cinstendi. Ancak heyecan büyüdükçe sönmeye başladı. İnsanların ilgisi kayboldu ve Metaverse solmakta olan bir rüyaya dönüştü.

    Neden İşe Yaramadı?

    Peki yanlış giden ne? Cevap basit: ayrıcalık ve masraf. 

    Metaverse’nin ilk yinelemeleri, ortalama oyuncular için değil, yatırımcılar, markalar ve ünlüler düşünülerek tasarlandı. Bunlar, kapsayıcı ve ilgi çekici bir ortam yaratmaktan çok, üst düzey emlak ve gösterişli etkinliklerle ilgilenen özel oyun alanlarıydı. 

    Spekülatif doğa, “metaverse’yi” bir “değer deposuna”, yani çok yüksek arazi fiyatlarına sahip ölü alana dönüştürdü.

    Hepsi sosyal medyayı bu kadar popüler yapan tek şeyi kaçırmış görünüyor: demokratik yaratım olanağı, herkesin yaratıcı olma şansı.

    District 53 – Demokratik Bir Ekonomi

    District 53, Minecraft ve Minetest gibi oyunların sürükleyici eğlencesini Solar SXP tarafından desteklenen tamamen işlevsel bir ekonomiyle kusursuz bir şekilde birleştiren çevrimiçi bir dünyadır. 

    24 milyar bloktan oluşan çevrimiçi dünyada olasılıklar sonsuzdur. 

    Oyuncular kaynak madenciliği yapabilir, öğeler üretebilir, yapılar tasarlayıp inşa edebilir ve gerçek kripto para birimi kazanabilirler. 

    En büyük güncellemelerden biri Solar test ağında test ediliyor ve tamamlandığında test ve üretim aşamasına geçilecek: Pazaryeri!

    Evet, doğru duydunuz: District 53, para birimi olarak Solar’ı (SXP) kullanan, tamamen işlevsel bir çevrimiçi ekonomi haline geliyor. Oyuncular, Solar Cüzdanlarını kullanarak oyun içindeki eşyaları alıp satabilecekler. 

    Pazaryerinde oyuncular SXP’yi kullanarak kaynakları, eşyaları ve hizmetleri satın alabilir ve satabilirler. Bu pazar, adil ve şeffaf bir ekonomiye olanak tanıyan arz ve talep ilkelerine göre çalışır. Bu, her beceri düzeyinden ve her kökenden oyuncuların katılabileceği ve gelişebileceği demokratik bir sistemdir. İster madenci, ister inşaatçı, ister tüccar olun, gelişme fırsatları vardır. District 53 gerçekten “en demokratik metaverse” haline geliyor.

    Becerilerden bahsediyoruz…

    District 53’ü daha ilgi çekici ve teşvik edici bir oyun tarzı haline getirme çabamız kapsamında, Oyuncuların Deneyim ve İtibar oluşturmasının bir yolu olan bir beceri sistemi sunuyoruz .

    • Oyuncular her beceri için deneyim kazanabilecek ve seviye atlayabilecekler.
    • Bazı öğelerin kullanılması belirli bir beceri düzeyi gerektirecektir.
    • Eğitebileceğiniz beceriler arasında dövüş (bıçaklar, baltalar ve daha fazlası), madencilik, balıkçılık, keşif ve daha fazlası yer alır.
    • Gelecekteki Hikayelere erişmek için beceriler gerekli olacaktır.

    Bu unsurları birleştirin ve oyun tarzınıza uygun bir kariyer seçmenize olanak tanıyan, tamamen işlevsel bir çevrimiçi ekonomiye sahip olun.

    Yapay Zeka NPC’leri

    Pazaryerinde, Viking görünümlü ama çok arkadaş canlısı bir NPC satıcısı olan Tüccar Timmo ile karşılaşacaksınız ve size Minecraft’taki Gezgin Tüccar’a çok benzeyen ama Solar’da bazı temel ürünler sunacak. Onlarla normal katipler gibi sohbet edebilirsiniz.

    Timmo, NPC’lerin asistan, sunucu ve hatta “yürüyen reklam” olarak hareket edebildiği yapay zeka destekli bir NPC sisteminin bir parçasıdır. Özelleştirilebilir NPC’ler de geliyor! Oyuncular, satıcıları veya sanal marka elçileri olarak hareket etmek için kendi NPC kreasyonlarını edinebilecek, yaratabilecek ve yerleştirebilecekler.

    Sesli sohbet

    Yeni VOIP (İnternet Üzerinden Ses Protokolü) “yakındaki” sohbeti kullanarak, herhangi bir oyuncu başkalarıyla ve ayrıca AI destekli NPC’lerimizle (Oyuncu Olmayan Karakterler) konuşabilecektir. Sadece ‘X’e basın ve konuşun!

    District 53’te ayrıca artan FPS ile yükleme süreleri, boyut ve hız açısından birçok iyileştirme görülüyor.

    Savaş Arenası


    En zorlu PvP oyuncuları için Savaş Arenası, SXP için bile olsa diğer oyunculara düello yapmalarına olanak tanır.

    Bu Metaverse Nasıl?

    District 53 çevrimiçi bir oyundan daha fazlasıdır; oyna-kazan felsefesiyle yönlendirilen kalıcı bir çevrimiçi dünyadır. Bu, oyuncuların kaynakları çıkarabileceği, tymt ™ Cüzdanını kullanarak bunların ticaretini yapabileceği ve hatta kazançlarını Solar Kart ile gerçek dünyadaki ihtiyaçları ödemek için kullanabileceği daha geniş Solar Ekosistemi’nin bir parçasıdır . Sanal ve gerçek dünya ekonomilerinin bu entegrasyonu, District 53’ü gerçek bir Metaverse olarak diğerlerinden ayıran şeydir.

    Herkese açık test ve Promosyon

    Eğer bunu okuyorsanız bu, bu devrim niteliğindeki çevrimiçi dünyaya adım atmaya hazır cesur kişilerden biri olduğunuz anlamına gelir. Oyun ve dijital ekonomilerin geleceğini kaçırmayın ve bir ay boyunca canlı test ve hata avı için bize katılın.

    Ekibimiz Işık Konseyi, erken benimseyenleri ödüllendirmek için önemli miktarda fon (haftada 10.000 SXP!) sağladı. Bu fonlar madencilik yapan ve kaynaklarını Pazarda satanlara dağıtılacak. tymt™ başlatıcısının en yeni sürümünü indirin – ve sanal maceraların gelişen ekonomisine dalın!

    Şimdi katılmak ve devrimin bir parçası olmak için Telegram Grubumuzu ziyaret edin .

    Oyuncu Deneyimleri

    İlk benimseyenlerimizden biri olan ve daha sonra şirketin CMO’su olan Jacek’ten alalım: ” İki yıldır District 53 oynuyorum ve bu inanılmaz bir hikaye. Özellikle benim için – dünyayı ilk kez inşa edip keşfetmeye başladığım için , sonra bunun nasıl en iyi metaverse haline gelebileceğini hayal ettim ve şimdi onun gelişimini izliyorum.

    Devrime katıl

    District 53 Reloaded, Metaverse’ye yeni bir soluk getirerek onu herkes için erişilebilir, ilgi çekici ve ödüllendirici hale getiriyor. İster deneyimli bir oyuncu, ister yaratıcı bir inşaatçı, ister yeni ekonomik fırsatları keşfetmek isteyen biri olun, District 53 sizin için bir şeyler sunuyor. Bu çığır açan macerada bize katılın ve dijital ile gerçek dünyaların daha önce hiç olmadığı şekilde birleştiği canlı bir topluluğun parçası olun.

    Geleceği kucaklayın. Gelecek haftaki güncelleme için bizi takip etmeye devam edin. 
    District 53 Günlükleri başlasın!