İçeriğe geç
Anasayfa » Nasıl Voting (Stake) Yapılır ?

Nasıl Voting (Stake) Yapılır ?

1- SXP cüzdan adresinize girin ve  Blok Üreticileri‘ne ( Blok Producers’e) tıklayın . (SXP cüzdan adresi oluşturmadıysanız, buradaki talimatları okuyun )

2-  Oy vermek istediğiniz Blok üreticileri‘netıklayın, listede görmüyorsanız Blok üreticileri ara’ya tıklayın ve Blok üretici adını girin.

Bu aşağıda ki örnekte, Delegate Sample için oy veriyoruz . Aralarından seçim yapabileceğiniz bir çok blok üreticisi var, her blok üreticinin farklı katkıları ve farklı ödül paylaşım oranları vardır. Delegelerin tekliflerini okuyun ve aralarından birini seçin: delegates.solar.org

 Adını girerek oy vereceğiniz , Blok üreticisini/üreticilerini seçin. Ardından  Onayla’ya tıklayın .

Blok üreticinin adını, oy sayısını ve delege sıralamasını içeren blok üreticisi hakkında bir bilgi paneli görünecektir. Devam etmek için ‘ Oy ‘ tıklayın  .

3- Sistem, bu oylama işlemini tamamlamak için ücret ödenir. Bununla birlikte, isterseniz ‘ Input ‘ diyerek ayarlayabilir veya Ağ ücreti yoğun olduğunda genellikle ‘ Average ‘ seçmeniz yeterli olacaktır.

 Aşağıdaki kutuya parolayı girin, devam edin ve ‘ İleri ‘ tıklayın.

4- Delege bilgilerinin ve işlem ücretinin doğru olup olmadığını bir kez daha kontrol edin; ardından ‘ Gönder ‘  tıklayın . Tx’in blok zincirinde yayınlanması için yaklaşık 5 saniye bekleyin.

Hata olmaması adına oy oranınızın %100’ünü kullandığınızdan emin olun.

Oylama sürecini tamamladınız ✅ . Blok üretici için oy kullandıktan sonra, seçtiğiniz Blok üreticisinden günlük bir ödül alacaksınız. Bazı Blok üreticileri ödülleri her 24 saatte bir, bazıları ise her 6 saatte veya 12 saatte bir paylaşır. Onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Blok üretici teklif sayfasını dikkatlice okuyun.

https://solarscan.com Bu siteye cüzdan adresinizi girerek , Oy verdiğiniz Blok üreticiyi ve cüzdanınızda ki tüm işlemleri görebilirsiniz.

___

Solar Academy ile daha fazla işlemi başarıyla tamamlamak için , SolarLibrary’i takip et!